Storytel introducerar nya abonnemangsformer: Nu är det möjligt att spara outnyttjade lyssningstimmar

16 maj 2024

Storytel lanserar det nya abonnemanget Flex, med möjlighet för ljudbokslyssnarna att spara sina olyssnade timmar varje månad. I Flex ingår 20 timmars lyssning per månad, och de timmar som inte lyssnats upp flyttas helt enkelt fram. Upp till 100 timmars ljudbokslyssning kan sparas så länge prenumerationen är aktiv.
Det nya abonnemanget ersätter Storytels Basic-abonnemang, och befintliga Basic-kunder får automatiskt den nya funktionen. Dessutom blir det nya abonnemanget billigare när priset sänks från 129 till 99 kronor.

Samtidigt introducerar Storytel ett helt nytt studentabonnemang där studenter erbjuds halva priset på Premiumabonnemanget, med 100 timmars lyssning i månaden, för halva priset – hela livet. Studenter som tecknar ett abonnemang behåller alltså sin rabatt så länge de har kvar sin prenumeration även när de inte längre är studenter. 

– Vi har skräddarsytt nya erbjudanden med lägre pris för att bättre möta våra kunders behov och göra det enklare för ljudbokslyssnarna att stanna i vår värld av stories under ännu längre tid. De nya prenumerationsplanerna erbjuder användarna en miljon berättelser, exklusivt innehåll som bara finns på Storytel och ännu större flexibilitet. Våra kunder är engagerade och lojala, och vi vill att det ska löna sig, säger Åse Ericson, Nordenchef på Storytel.

De nya abonnemangen finns tillgängliga på Storytel från och med den 16 maj. 

Kontakter

Therese Lindström

Head of PR Nordics