Om oss & presskontakt

Kundtjänstärenden

Observera att press- och eventavdelningen som nås via denna presstjänst inte kan svara på kundtjänstfrågor.

 

Storytels kundtjänst nås via detta kontaktformulär eller via Messenger.

Storytels hjälpcenter kan du få svar på de vanligaste frågorna.

Om Storytel

Storytel är en av världens största streamingtjänster för ljudböcker och e-böcker och har mer än en miljon titlar i tjänsten globalt. Vår vision är att göra världen till en mer empatisk och kreativ plats, genom fantastiska berättelser som kan delas och uppskattas av vem som helst, var som helst och när som helst.


Streamingverksamheten inom Storytel Group sker under varumärkena Storytel, Mofibo och Audiobooks.com. Förlagsverksamheten sköts av Storytel Books, samt av ljudboksförlaget StorySide.


Storytel Group finns på över 25 marknader. Huvudkontoret ligger i Stockholm, Sverige.


Läs mer om oss på https://www.storytel.com/se/sv/ eller besök oss på Facebook, Instagram eller Twitter.

 

Storytel Sweden AB

Tryckerigatan 4, 111 28 Stockholm

Organisationsnummer: 556696-2865

Momsregistreringsnummer: SE556696286501

Storytel Reader

Storytel Reader lanserades i maj 2018 och är en läsplatta framtagen av Storytel för en optimal digital läsupplevelse med så kallad e ink teknologi. Fysiska knappar på sidan för bläddring möjliggör läsning med en hand och den bakupplysta e ink skärmen gör det möjligt att läsa både i totalmörker och solljus. Läsplattan är kopplad till Storytels abonnemang där man har tillgång till tiotusentals e-böcker på svenska och engelska.

Se tekniska specifikationer och läs mer här.

Storytel Awards

Storytel Awards – Stora ljudbokspriset är galan och prisutdelningen som varje år hyllar ljudboken och lyssnarupplevelsen. I en gedigen process som involverar både förlag, publik och expertjury utses årets bästa ljudbok i kategorierna Roman, Spänning, Fakta, Feelgood, Barn och Ungdom. Såväl författare som uppläsare prisas. Utöver detta delas varje år Synskadades Stiftelses hederspris ut till en person, en organisation eller ett företag som gjort något exceptionellt för att främja ljudbokens utveckling och spridning.

Läs mer på Storytel Awards hemsida här.

Kontakta oss

PR & Event Sverige

Andrea Kåberger

Event Manager


Therese Lindström

Head of PR Nordics